Dioszeghy-Villa vendégház magánszállás

Igényes szálláshely, klímás, stúdió-apartmanokban. Medence, szauna, masszázs, WI-FI



Bemutatkozás:

Siófoktól 5 km.-re Balatonszéplak-alsón található, klimatizált, igényes szálláshelyünkön 5 stúdió-apartman-szobával várjuk a pihenni vágyókat.

A szobákhoz saját tusoló tartozik, kézmosóval, WC-vel, és szagelszívóval. A szobával egy légtérben teakonyha van, ahol kávéfőző, hűtő, kenyérpirító, vízforraló, mikró áll a vendégek rendelkezésére. A hallból kijárat vezet egy fedett, nagy teraszra.

További szolgáltatások a tökéletes üdüléshez: vasaló, testmérleg, klíma, széf, műholdas TV, DVD, hajszárító, törölköző, fürdő-gél, elektromos ébresztőóra. Vezetéknélküli Internet (WIFI-WLAN) kapcsolat, medence, szolár-tusoló, szauna, napozóágyak, napernyőkkel, kerti garnitura, parkolás az udvarban.

A ház pihenőház, mely ajánlott pároknak, családoknak, nagyobb - 7 év feletti - gyermekekkel. Dohányzás a teraszon, a balkonon, vagy az udvaron lehetséges.

Szabad strand a háztól kb. 300-400 méterre található. Helyi buszjárat megállója Siófokra az épülettől 20 méterre. Étterem 5 percre a szálláshelytől. Étel házhozszállítás lehetséges a közeli vendéglő - pizzériából.

A jó időt nem tudjuk garantálni, de a baráti légkört igen. Jöjjön el és élvezze vendégszeretetünket. Nem fog csalódni. Minden kedves vendégünket egy üdvözlő itallal kínáljuk megérkezéskor.

LÁTNIVALÓK, SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK:
- Kálmán Imre Emlékház
- Ásványmúzeum
- Siófok Galéria
- Tojásmúzeum
- Siófokról hajóval Füredre
- 5 km-re Szántódnál komppal Tihany ill. az Apátság megtekintése
- Galérius fürdő - kb. 6 km-re
- ismert disco - 1,5 km-re
- Zamárdiring gokart pálya
- Zamárdi Kalandpark
stb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8609 Siófok - Balatonszéplak, Akácfa u. 27.   térkép>

Telefonszám:

06/84/350-532, Mobil: (+36) 30 246 2306

Fax szám:

06/84/350-532

E-mail cím:

agi44@t-online.hu, dioagi@freemail.hu

Weboldal(ak):