Ház és Kert - Szentkuti Kiss Gábor

Kerttervezés. Parasztházak felújítása. Tanulmány és beépítési tervek. Vakolatdíszek, címerek.

Bemutatkozás:

KERTTERVEZÉS

Családi házak, nyaralók, különféle intézmények kertjeinek, zöldfelületeinek, kastélyparkok rekonstrukciójának, települések, játszótereinek, közparkjainak, stb. megtervezését vállalom a látványtervtől a kiviteli tervig bezáróan. (A saját lakóházunkhoz tartozó kert kiemelt díjat kapott az ÉV KERTJE pályázaton 1995-ben.)
Egy kert teljeskörű megtervezéséhez hozzátartozik az összes szükséges kerti épület, építmény terve is, melyek elkészítését a kerttel együtt (v. önállóan) szintén vállalom (nyitott nyárikonyhák, fedett grillezők, kerti kemencék, melléképületek, árnyéktetők, kútházak, kerítések, kapuzatok, stb.).
Az általam tervezett kertek kivitelezését (személyes művezetés mellett) is meg tudom oldani.

PARASZTHÁZAK FELÚJÍTÁSA

Érdeklődési területem a magyar népi építészet. Vallom, hogy a régi épületekben megtestesült évszázados tapasztalat - ésszerű átalakítások révén - a mai igényeket is ki tudja szolgálni. Családommal magam is egy ilyen házban élek, aminek felújítását, átalakítását én terveztem és művezettem. Ez olyan jól sikerült, hogy azt előbb megyei szinten díjazták, majd 1999-ben országosan is megnyerte az "Év Háza" pályázat Felújítási fődíját. Azóta több szép régi parasztházat, szőlőhegyi présházat sikerült terveim alapján készült felújító átalakítással megmenteni az enyészettől.
Az épületfelújítás tárgyában olyan megrendelőket várnék, akik a múlt tiszteletével kívánják régi épületük felújítását, bővítését színvonalasan, ötletesen (akár a régi és az új kontrasztjára építve) megoldani. Ilyen megbízásra felkészült (É1) építész kolléga bevonásával vállalkozom.

TANULMÁNY ÉS BEÉPÍTÉSI TERVEK

Tervezői profilomba beletartozik bármely nagyobb területű, léptékű beépítési ill. területhasznosítási tervjavaslat, tanulmányterv, látványterv elkészítése is. Így vállalni tudom a különféle tulajdonosi, vállalkozói, területhasznosítási ötletek, elképzelések szakszerű, tervi formában való megjelenítését, és az engedélyezéshez szükséges hatósági egyeztetési tervanyag elkészítését is.

VAKOLATDÍSZEK, CÍMEREK

Az egyes népi épületek, építmények felújítása során tettem szert gyakorlatra a különféle vakolatdíszek, homlokzati címerek helyreállításában, újraalkotásában. Ilyen megbízást önmagában is örömmel vállalok és azt személyesen kivitelezem.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8621 Zamárdi, Fő utca 46.   térkép>

Telefonszám:

06-30-3321637

Fax szám:

E-mail cím:

szekiga@gmail.com

Weboldal(ak):