Számadás Team Kft.

Könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallások, kimutatások elkészítése, adótanácsadás



Bemutatkozás:

Szerecz Szilvia vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő, regisztrált adótanácsadó a „Számadás Team” Könyvviteli, Adóügyi tanácsadó Kft. vezetője. Könyvelőirodánk Somogy Megyében, Kaposvár belvárosában található.
Szolgáltatásaink keretében vállaljuk Egyéni vállalkozók, Mezőgazdasági őstermelők, Betéti társaságok, Korlátolt felelősségű társaságok, EVA-s adóalanyok könyvelését, bérszámfejtését, a szükséges adóbevallások elkészítését, éves bevallások elkészítését, egyéb kimutatások elkészítését.

SZOLGÁLTATÁSOK:

Könyvelés
Havi feldolgozás keretében a főkönyvi (naplófőkönyvi, pénztárkönyvi) nyilvántartásokban lekönyveljük a bizonylatokat, elvégezzük az éves (évközi) zárlati munkálatokat, határidőre elkészítjük az éves beszámolót és a bevallásokat. Előírás szerint vezetjük az analitikus nyilvántartásokat (ÁFA analitika, befektetett eszközök nyilvántartása, stb.). Kérésre véleményezzük a Megbízónk által készített egyéb belső nyilvántartásokat, (útnyilvántartás, vevői-szállítói pénzügyi elszámolások, stb.). Az adó- és járulékbevallásokat a jogszabályokban előírt határidőre előállítjuk és - adóhatósági bevallás esetén - akár az Interneten keresztül - benyújtjuk.

Bejelentés, Bérszámfejtés
A Megbízóink törzs- és egyéb nyilvántartási adatait a megfelelő hivataloknál bejelentjük. Adózási kérdésekben biztosítjuk az igényelt információkat, figyelembe vesszük a Megbízónk adó-optimalizálási szándékait. Segítjük a Megbízó ügyviteli munkájának és egyes szakirányú munkafolyamatainak betanítását a vállalkozás vezetésének, illetve dolgozóinak. Minden hónap végén - a Megbízónk általunk előkészített munkaügyi jelentése alapján - számfejtjük a béreket, vezetjük a szükséges bér-nyilvántartásokat, kimutatásokat, közreműködünk az egyéb munkaügyi feladatok ellátásában (kilépés, áthelyezés, munkaerő felvétel, egyéb jogviszony keretében végzett munkák megbízásai, díjazása, stb.). Elkészítjük az éves munkáltatói személyi jövedelemadó bevallásokat, vagy megfelelő adóigazolásokat bocsátunk ki.

Adóhatósági képviselet
Megbízónkat úgy képviseljük az adóhatóságnál, hogy biztosítva legyen számukra a törvény által meghatározott kötelezettségeik teljesítése, de lehetőségeik minél előnyösebb kihasználása is. A vállalt feladatokat mindenkor a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével és betartásával végezzük. A választható módszerek és eljárások lényegéről, esetenként tájékoztatjuk a Megbízónkat.
Revízió és auditálás esetén (pl. APEH, MEP, könyvvizsgáló) rendelkezésére állásunk rendszerint éves átlagban, legfeljebb havi 4 munkaóra (évi 48 munkaóra) erejéig terjed. Bármilyen számottevő jogszabályváltozásról írásban (levél, fax, e-mail) tájékoztatjuk a Megbízónkat.

Adótanácsadás
Adótanácsadásunk során időszerű, személyre, társaságra szabott gyakorlati tanácsokkal segítjük ügyfeleink tevékenységét. Hazai területen kisvállalkozási adójogi gyakorlattal rendelkezve, valamint széles körű adóhatósági tapasztalatokra támaszkodva rendszerint minden problémájára megoldást találunk, legyen az akár eseti tanácsadás, vagy szerződéses viszonyból származó folyamatos együttműködés.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

7400 Kaposvár, Kossuth L. u. 15.   térkép>

Telefonszám:

06/70/320-6573

Fax szám:

E-mail cím:

info@szamadasteam.hu

Weboldal(ak):