Class Elektronik

Számítógépes rendszerek, és klímák forgalmazása, üzembehelyezése, karbantartása



Bemutatkozás:

A CLASS ELEKTRONIK már 1991-óta jelen van a számítástechnika és a klimatizálás piacán. Megalakulása óta olyan termékek forgalmazását és magas színvonalú műszaki kiszolgálását tekintette alapvető feladatának, melyek a vevők számára is teljes garanciát jelentenek. E törekvés hatékony megvalósításának egyik alapfeltételét a neves cégekkel tartott közvetlen partnerkapcsolat jelenti.
Cégünk jelenleg 4 főállású munkatárssal látja el tevékenységét, mely alapvetően két fő szakmai területre terjed ki, és ennek megfelelően ügyfeleinket két üzletág szolgálja ki.

SZÁMÍTÁSTECHNIKA
Többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére, számítástechnikával, informatikával, hardware és software problémáik megoldásában, számítógépes rendszerek megtervezésében, üzembehelyezésében és folyamatos karbantartásában.

KLIMATIZÁLÁS
Többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére klímatechnikával kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában, klímák javításának megoldásában, klíma rendszerek megtervezésében, üzembehelyezésében és folyamatos karbantartásában.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7400 Kaposvár, Honvéd utca 14./c-18./b   térkép>

Telefonszám:

06/82/511-870, 06-20-9616-637

Fax szám:

06/82/511-871

E-mail cím:

info@class.hu

Weboldal(ak):

,