Mobil Ingatlaniroda Kft

Ingatlan közvetítés, teljes körű ügyintézés a vevők és az eladók részére



Bemutatkozás:

Amennyiben szeretné eladni ingatlanát vagy megtalálni álmai otthonát, a legjobb helyen jár!

A MOBIL Ingatlaniroda több mint 10 éve ugyanazon a helyen, ugyanazon a telefonszámmal és e-mail címmel áll az ügyfelek rendelkezésére. Kevés iroda mondhatja el, hogy a változó világban állandóságot biztosít.

Teljes körű ügyintézést vállalunk mind a vevők, mind az eladók részére.

Az eladóknak segítünk értékesíteni ingatlanjukat, megteremtve a biztos értékesítési hátteret. Csak ellenőrzött vevőket közvetítünk ki. Segítünk tisztázni, amennyiben erre szükség van, az értékesíteni kívánt ingatlan jogi hátterét, ingatlan nyilvántartási pozícióit. Végig kísérjük az ingatlan értékesítés teljes folyamatát. Biztosítunk jogi képviseletet, földmérőt, építészt, kivitelezőt és egyéb szakértőt, akik tevékenységére ebben a folyamatban szükség van.

A vevőknek díjmentes ingatlanközvetítői szolgáltatást nyújtunk, biztosítva az ellenőrzött hátterű, tulajdonú ingatlanok bemutatását. Mindkét fél válláról levesszük az alkudozás, az eladással és vétellel kapcsolatos terheket. Beszerezzük az okiratot, amely alapján a vevő garantáltan tulajdonossá válik, az eladó garanciával adhatja el ingatlanát.

Működési területünk a Balaton D-i partja, kiemelten Siófok és környéke valamint Budapest. Partner irodáink révén a dunántúli nagyvárosok is működési területünkhöz tartoznak.

Honlapunkon több száz saját ingatlant találhat, azonban partner irodáinkkal együtt már több ezerből válogathat.

Forduljon hozzánk bizalommal, megtalál bennünket Siófok központjában, a Fő tér Ny-i sarkán.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8600 Siófok, Fő utca 47-53.I/2.   térkép>

Telefonszám:

06/84/310-115, Mobil: +36209438606

Fax szám:

06/84/310-115

E-mail cím:

immo@mobilingatlan.hu

Weboldal(ak):