Barcs-Car Kft.

ISUZU ÉS SSANGYONG Márkakereskedés - Márkaszerviz

Bemutatkozás:

A Barcs-Car Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 novemberében kezdte meg működését, akkor még betéti társaság formájában. Munkánkat egy bérelt területen, elsősorban bizományos autók értésesítésével kezdtük. 2005-ben megvásároltuk nagyjából 1000 m2 telephelyünket, melyet az utóbbi időkben közel 3200 m2-re növeltünk. 2007 decemberében felépült autószalonunk, ahol hivatalos ISUZU és Ssangyong Márkakereskedés áll ügyfeleink rendelkezésére.

A cég üzletpolitikáját követve törekszünk a folyamatos fejlődésre. Tevékenységi körünk mára már több területet is átölel.

Szalonunkban a gépjárművásárláshoz kapcsolódó mindennemű ügyintézés terhét átvállaljuk. Az új autókat forgalomba helyezzük, a használt autók átírását lebonyolítjuk, az ügyféllel maximálisan együttműködve kiválasztjuk a legmegfelelőbb gépjármű biztosítást.

Vállaljuk a gépjárművek márkaszervizben elvégzett garanciális szervizét, műszaki vizsgára való felkészítését illetve műszaki vizsgáztatását, karosszéria javítását és fényezését. Ezen szolgáltatásunkat akár úgy is igénybe vehetik ügyfeleink, hogy a megbeszélt időpontban autójáért elmegyünk otthonába illetve munkahelyére és a javítás után vissza is visszük.

Ügyfeleink életét megkönnyítve vállaljuk, hogy téli illetve nyári gumijukat díjtalanul tároljuk.

2008-tól kezdődően a "hozom-viszem" szolgáltatást már a gépjárműszállítással is tudtuk bővíteni, így akár az üzemképtelen autók szervizbe történő szállítását is meg tudjuk oldani a nap 24 órájában.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7570 Barcs, Erkel F. u. 1925. hrsz.   térkép>

Telefonszám:

06/82/461-467

Fax szám:

06/82/461-467

E-mail cím:

szsandor.barcs-car@isuzubarcs.hu

Weboldal(ak):

,