Room-600 BT.

Kiadó apartman, Balatonföldvár központjában

Bemutatkozás:

Az apartman a Neptun apartmanházban található, Balatonföldvár központjában, gyönyörű, nyugodt környezetben, a Balatontól alig 100 méterre.

A Room-600 apartman a 6. emeleten található, nyugati fekvésű, alapterülete 40 nm. A légkondicionált, három helységből (nappali, hálófülke, kis-szoba), zuhanyfülkés fürdőszobából, dupla erkélyből álló lakrészben 2-4 fő számára van elegendő hely a nyaraláshoz. A nappaliban kialakított mini konyha teljesen felszerelt, innen nyílik az úszómedencére néző erkély. A hálófülkében egy franciaágy, a kis-szobában pedig egy kihúzható sarok garnitúra biztosítja a 2+2 férőhelyet. Ugyancsak a kis-szobában található a TV és innen is ki lehet menni az erkélyre.

FELSZERELTSÉG:

Az apartman a mai igényeknek megfelelően gazdag felszereltséggel rendelkezik, melyek használatát az ár tartalmazza. Ágynemű huzatot, törölközőt hozni kell, de igény esetén 500 Ft/garn. áron biztosítunk.

Konyha: elektromos főzőlap; szagelszívó; hűtőszekrény; mikrohullámú sütő; kávé/tea-főző; edények; étkészlet; evőeszközök; egyéb konyhai eszközök.
Fürdő: zuhanyfülke; mosdó; külön WC.
Kényelem: klíma berendezés; TV (Digi TV); dvd lejátszó; CD-s rádió-magnó; dupla erkély asztallal, székekkel.
Egyéb: porszívó; takarító eszközök; ruhaszárító.

Az üdülő objektumhoz tartozik még úszómedence, szauna, teniszpálya, asztalitenisz, napozó terasz, és bekerített, saját parkoló. Az épület földszintjén a recepció mellett társalgó és vezetékes internet-hozzáférés található. Az épületben bár és étterem is üzemel, de a közelben számos vendéglátó egység található (étterem, pizzéria, kávézó, stb). Élelmiszerüzlet, posta, kb. 200 m-re.

A kikötő és a szabadtéri szinpad pedig rengeteg kultúrális eseménynek ad otthont egész nyáron át. Aki intenzívebb mozgásra vágyik, annak javasoljuk a "balatoni kerékpárút" meglátogatását, mely mindössze 50 m-re halad el az apartmanház mellett.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8623 Balatonföldvár, Motel sétány (Motel park) 2. VI./600.   térkép>

Telefonszám:

+36306202144

Fax szám:

+3682573007

E-mail cím:

room600@gmail.com

Weboldal(ak):