V&V TRAVELS Utazási Iroda

Utazászszervezés



Bemutatkozás:

Utazási Irodánk 1991-ben alakult és családi vállalkozásunkban működik - utasaink és vendégeink megelégedésére - Balatonboglár központjában, a "PREMIER" Üzletházban.

Az idegenforgalmi- és szállodaszakmában 1971 óta szerzett tapasztalataink, válogatott, korrekt partnereink és munkatársaink szakmaszeretete a garancia arra, hogy várva-várt nyaralásának, vagy utazásának megszervezését ránk bízhatja.

Repülőjegyet bármely társaság járatára - akár "fapados"-ra is - a legkedvezőbb áron biztosítunk. Irodánkban Atlasz utasbiztosítását is megkötheti. Jó szívvel ajánljuk a sok látnivalót és jó szervezést garantáló saját szervezésű, 1992 óta évente többször indított erdélyi és egyiptomi körutazásainkat. Ajánlataink között szerepelnek bel- és külföldi üdülések, tengerparti nyaralások, sítanfolyamok és sítúrák, nyelvtanfolyamok, nászutak számtalan kiváló partnerirodánk szervezésében.

A tanulmányi-, iskolai- és vállalati kirándulások, szakmai utak, különböző rendezvények megszervezése is napi munkánk része.

Foglalkozunk ezeken túl ingatlanközvetítéssel, térkép-, atlasz- és útikönyv árusítással, szakdolgozat bekötéssel is.

Nyitva tartás:
H-P: 8-12 és 13-17-ig,
SZO: 8-12-ig, Vasárnap zárva




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8630 Balatonboglár, Szabadság u. 4.   térkép>

Telefonszám:

06/85/352-681, 06/30/3515112

Fax szám:

06/85/352-681

E-mail cím:

info@vandvtravels.hu

Weboldal(ak):