Lefogyasztjuk

Alakformáló, bőrfeszesítő kezelések - UltraShape, aromaterápiás fáslizás



Bemutatkozás:

ULTRASHAPE KEZELÉS

Mindenki számára áhitott a vékonyság, a jó alak, és a feszes bőr. Kaposváron is megjelent az a legújabb technika az alakformálásban, mely biztonságosan csökkenti a nem kívánt zsírlerakódást, és általa egy kezelés alatt 2-4 cm test körfogat csökkenés érhető el.

Az UltraShape™ technológia fókuszált ultrahang hullámokat használ fel a kezelésre, mely a bőr alatti zsírsejtekre hat. A fókuszált ultrahang hatása lehetővé teszi a szöveti szelektivitást.E két hatás eredményezi a zsírsejtek és csak a zsírsejtek elpusztulását. A szétfolyósodott zsír és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai folyamai során felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A szétroncsolt zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes anyagcsere útvonalain keresztül történik.

A kezelés 1-1,5 óra közötti, amely a terület méretétől és számától függ. Az UltraShape alkalmazását követően a vendégek folytathatják napi szokásos tevékenységüket. A kezelések mennyiségét a páciens testi adottságai határozzák meg, amelyet egy orvosi konzultáció során állapítunk meg. A tapasztalatok azt igazolták, hogy 3 alkalom elegendő a látványos alakformáláshoz.

A kezelés végén életmód tanácsokkal látjuk el Önt annak érdekében, hogy kiváló formáját megtarthassa hosszú ideig.


AROMATERÁPIÁS FÁSLIZÁS

Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok is elhalványodjanak
.Emellett,elhizás, vagy zsírlerakódás miatt, amikor már a bőr megnyúlik az ultrashape kezelés után az aromaterápiás fáslizás a gyógynővények erejével segít visszaállítani a bőr rugalmasságát és megszünteti a bőr megnyúlását.
- Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető.
- A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
- Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7400 Kaposvár, Tallián Gyula utca 38   térkép>

Telefonszám:

06-20/426-6058

Fax szám:

E-mail cím:

drszabo@lefogyasztjuk.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

Kaposvár, Tallián Gyula utca 38.