Fekete Macska Panzió

Szállás, vendéglátás



Bemutatkozás:

A Fekete Macska Panzió több évtizede várja vendégeit a Balaton déli partján elhelyezkedő Balatonkeresztúron. Panziónk a főbb útvonalaktól nem messze, jó közlekedési lehetőségekkel, a strand és az üdülőhely központjának vonzáskörzetében található, mégis csendes, nyugodt környezetben.
A panzióban összesen 49 fő helyezhető el, 12 db kétágyas, 6 db négyágyas és 1 db háromágyas szobával rendelkezünk. Szobáink mérete minimum 10 négyzetméter + fürdőszoba, maximum 22 négyzetméter + fürdőszoba. A méretet a szobák elhelyezkedése és férőhelye befolyásolja. Minden szobához erkély, vagy terasz tartozik, kerti székkel és asztallal.
Minden szobához tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba egy mosdóval. A szobákban található ruhásszekrény, asztal székkel, valamint a férőhely alapján ágyak, melyek lehetnek különállóak és franciaágyak is. A szobák többsége padlószőnyeggel ellátott, illetve kőburkolatú. A szobák egy részének tartozéka a TV is. Törölközőt és ágyneműt biztosítunk.
Az étterem szállóvendégeinknek reggel büféreggelivel, ebéddel vagy vacsoraidőben - igény esetén - pedig menüválasztékkal várja Önt! Az étterem az ízes magyaros és a nemzetközi konyha bő választékát kínálja. A csendes, falusias környezet, a jó levegő és a balatoni táj szépsége miatt a település a turisták egyik kedvelt pihenőhelye. A csárdák hangulatát idéző étterem és az árnyas kerthelyiség vendégeink kényelmét szolgálják, akár főétkezésről, akár csak könnyed beszélgetésről, borozgatásról legyen is szó.
A szálláshely területén privát parkoló is biztosított a vendégek számára. A vendégek kikapcsolódásáról egy napozóágyakkal körülvett, szabadtéri medence, valamint egy játszótér is gondoskodik.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8648 Balatonkeresztúr, Ady E. u. 28.   térkép>

Telefonszám:

+36 85 950 828, +36 30 952 3964

Fax szám:

E-mail cím:

info@blackcatpension.com

Weboldal(ak):